Wij zoeken 2 collega’s

Kindcentrum De Koekoek is per 1 augustus 2023 op zoek naar twee enthousiaste, betrokken en bevlogen leerkrachten

Het betreft:
1. een vacature in de minibouw 3-4 voor 2 a 3 dagen (wtf 0,4 – 0,6) met op termijn mogelijkheden om de aanstelling uit te breiden en
2. een vacature in de minibouw 5-6 of 7-8 voor 4 a 5 dagen (wtf van 0,8 – 1,0). Afhankelijk van jouw expertise, kennis en vaardigheden bekijken we in welke minibouw jij het beste past (en thuis voelt) en richten we jouw werkzaamheden in.

De Koekoek
is gelegen in de Vogelenbuurt in het centrum van Utrecht en wordt door 350 kinderen bezocht. Onze missie is leidend voor onze werkzaamheden:
“Op De Koekoek krijg je de ruimte om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je nog verder in wilt groeien. Ons kindcentrum is een veilige oefenplaats waar kinderen tussen 2 en 12 jaar ontdekken wat het betekent om samen te leren, te spelen en te leven.

Onze kinderen krijgen het vertrouwen en de ruimte om te groeien. We stimuleren hen om kritisch te denken en weloverwogen keuzes te maken.

Wij werken vanuit thema’s die aansluiten bij de wereld van vandaag. Wij doen een beroep op de van nature aanwezige creativiteit en onderzoekende houding van de kinderen. Samen ontdekken we welke kennis en vaardigheden we al bezitten en wat we nog meer willen leren om beter deel te kunnen nemen aan de samenleving”.

De kinderen kunnen gebruik maken van de peuterspeelzaal, onderwijs, de tussen- en naschoolse opvang. In ons authentieke gebouw zijn ze verdeeld over 13 groepen en 4 minibouwen (1-2, 3-4, 5-6 en 7-8). Bij de BSO spelen 120 kinderen verdeeld over 6 groepen.

Binnen De Koekoek dragen leerkrachten en pedagogisch medewerkers gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor onze kinderen. Zij zoeken de samenwerking met elkaar op in het belang van het kind en zorgen zo voor een passende speel,-leeromgeving voor ieder kind. Ons team is begaan en betrokken bij de kinderen, is ambitieus en streeft naar kwaliteit; iedere dag een klein beetje beter waarbij (werk)plezier voorop staat!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken leerkrachten die bovenal teamspelers zijn. Leerkrachten die graag samen met de andere collega’s in de minibouw zorgdragen voor 3 groepen (85 tot 90) kinderen en de inhoud en organisatie steeds met elkaar afstemmen. Er is genoeg ruimte om jezelf te zijn en jouw talenten te etaleren en in te zetten alsmede anderen er gebruik van te laten maken.

Wij zoeken leerkrachten die de doorontwikkeling van ons kindcentrum mede vorm willen geven. Dit is een belangrijke voorwaarde.

Wij zoeken leerkrachten met passie en humor. Leerkrachten die zich flexibel en collegiaal opstellen. Leerkrachten die beschikken over voldoende relativeringsvermogen en waarbij met plezier werken voorop staat.  
Wij zoeken bovenal leerkrachten die hun eigen ontwikkeling ter hand nemen!

Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden!

  • een aanstelling met maandsalaris (wtf 1,0) tussen € 3019 en € 4573
  • 8% vakantiegeld
  • 13e maand
  • 60 vakantiedagen per jaar om heerlijk bij te komen
  • een fietsplan of een goede reiskostenvergoeding (eventueel een parkeerplaats)
  • ontwikkelmogelijkheden d.m.v. een opleiding/scholing
  • diverse verbindende teamactiviteiten
  • veel voldoening: Onze kinderen waarderen ons vakmanschap en weten dat JIJ het verschil maakt

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature, mail dan je motivatiebrief en CV
uiterlijk zondag 16 april 2023 naar: john.jansen@spoutrecht.nl

We voeren het kennismakingsgesprek op woensdag 19 april 2023 tussen 17.30 en 21.30 uur.

Uiteraard ben je van harte welkom voor een oriënterend bezoek zodat je kunt zien hoe wij werken en sfeer kunt proeven. Neem dan contact op met John Jansen: 06-40001251.