Avondvierdaagse

Dit jaar doet De Koekoek na de tevreden reacties van ouders weer mee aan de Avondvierdaagse in Overvecht. De Avondvierdaagse is dit jaar van maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni.

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 mogen meedoen. Er zijn twee afstanden die gelopen kunnen worden:

4 x 5 km:    vanaf groep 3

4 x 10 km:  vanaf groep 5 mógen de kinderen 10 km wandelen, maar 5 km mag ook nog steeds

Praktische informatie:

We lopen mee met de Utrechtse Avondvierdaagse locatie Overvecht. Dat betekent dat we elke avond starten vanaf het DSO – Sportpark “Vechtzoom”, Rio de Janeirodreef 201, Utrecht.

De eerste drie avonden start de 5 km om 18:15 uur en de 10 km om 18:00 uur.

De laatste avond lopen we met zijn allen, dus de 5 en 10 km starten tegelijk om 19.00 uur

Inschrijven:

Wil je (ook dit jaar weer) meelopen met de avondvierdaagse?

Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier avondvierdaagse 2017.

Heb je vragen over (deelname aan) de avondvierdaagse, stuur dan even een email (a4dkoekoek@gmail.com).

We hopen op veel inschrijvingen, zodat we er een gezellige, sportieve vierdaagse van kunnen maken!

Hartelijke groet,

De werkgroep Avondvierdaagse

Marthy, Michelle, Nienke, Mark.