3de Koekoekshow in 114 jaar

Woensdag 14 juni vond onze 2de Koekoekshow van dit schooljaarplaats in de speelzaal van onze school. De leerlingenraad en kindredactie hadden een groot aandeel in de organisatie van deze “show” die vooral in het teken staat van verbinding.

Het was weer heerlijk om naar alle groepen te kijken en te luisteren. Er werd geswingd als een kangoeroe, gedanst en gezongen over de haaienjacht, boer Tijmen die een leuke boerin zocht, op reis met de kleuters langs alle werelddelen of de schippers van groep 6…..en nog veel meer.

De presentatoren Emily en Noa, Liv en Cas zorgden voor de verbinding tussen de optredens. Dat deden ze top. En voor alle kinderen: een dikke duim omhoog!

Een aantal foto’s treft u hieronder aan. We kijken uit naar de volgende show die in november plaats vindt.