Nieuw achterplein

Nieuw achterplein

Feestelijke opening van het achterplein

Maandag 27 augustus was het zover. Na zes weken vakantie (en de aannemer werkte door) openden wij met z’n allen het vernieuwde achterplein.


In samenwerking met onze kind-pleincommissie hebben we dit in half jaar gerealiseerd. Deze commissie bestond uit Nicole, Wiesje, Guusje, Magnus, Redouan, Jens en Tugce. Zij hebben het afgelopen half jaar fantastisch werk geleverd en er mede voor gezorgd dat wij nu zo’n prachtige speelplaats hebben voor onze kinderen.
Tijdens de opening heeft Jens alle kinderen uitgelegd welke speelattributen vernieuwd zijn en gaf hij het sein aan Guusje en Tugce met een zilveren en een gouden schaar het Koekoeksblauwe lint door te knippen. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de WOB. Dank hiervoor.

Veel speelplezier!