Avondvierdaagse 2019

De Koekoek doet mee en gaat wederom naar Overvecht en wel van
maandag 3 t/m donderdag 6 juni.

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 mogen meedoen en er kunnen twee afstanden
gelopen worden:
4 x 5 km:    vanaf groep 3
4 x 10 km:  in groep 5 mogen de kinderen 10 km wandelen, maar 5 km mag ook nog steeds. Groep 6 t/m 8 loopt de 10 km

Praktische informatie:
We lopen mee met de Utrechtse Avondvierdaagse locatie Overvecht. Dat betekent dat we elke avond starten vanaf het DSO – Sportpark “Vechtzoom”, Rio de Janeirodreef 201, Utrecht.

De eerste drie avonden start de 5 km om 18:15 uur en de 10 km om 18:00 uur.

De laatste avond lopen we met zijn allen, dus de 5 en 10 km starten tegelijk om 19.00 uur

Begeleiding:

Voor de groepen 3 en 4 is de regel dat bij 3 kinderen één ouder mee moet lopen. Voor de hogere groepen zien we graag een verhouding van 1 ouder op 5 kinderen. Het is dus noodzakelijk dat zoveel mogelijk ouders zich opgeven. Bij onvoldoende begeleiding kan een groep niet starten!

Inschrijven:

Wil je (ook dit jaar weer) meelopen met de avondvierdaagse?

Schrijf je dan uiterlijk 24 mei in via het inschrijfformulier avondvierdaagse 2019.

Kosen:

De kosten voor de avondvierdaagse bedragen 5,50 euro per kind. Dit inschrijfgeld moet ingeleverd worden in een gesloten envelop voorzien van de naam van het kind en zijn/haar groep.
Deze envelop wordt ingeleverd bij de groepsleerkracht tussen 20 en 24 mei.
Op 25 mei worden de kinderen ingeschreven bij de organisatie, het geld moet dan ook betaald worden. Het is daarom echt belangrijk dat het geld daarvoor ingeleverd is bij de groepsleerkrachten, zodat we iedereen kunnen inschrijven!

Heb je vragen over (deelname aan) de avondvierdaagse, stuur dan een email naar a4dkoekoek@gmail.com.

We hopen op veel inschrijvingen, zodat we er een gezellige, sportieve vierdaagse van kunnen maken!

Hartelijke groet,

De werkgroep Avondvierdaagse

Marthy, Michelle, Lianne, Mark.