Installeren leerlingenraad en mediatoren

Afgelopen dinsdag 1 oktober hebben we op een feestelijke manier de nieuwe leerlingenraad en mediatoren aan de school voorgesteld.
Alle leden kregen een warm applaus en vertelden kort aan de school wat zij het komende jaar graag willen bereiken met hun belangrijke rol in de school.
Wat voorbeelden van doelen die door leerlingen werden genoemd: “Wij willen dat alle leerlingen zich fijn voelen in de school”, “Wij willen dat er meer hulp komt voor leerlingen die de lesstof moeilijk vinden en ” Wij willen dat de school er netter uit ziet”.
Een leerling uit groep 6 had zelfs speciaal voor de gelegenheid een klein liedje geschreven om haar doelen met de school te delen. Prachtig!

We hebben ook we van de gelegenheid gebruik gemaakt om te zingen voor de jarigen, waaronder Dede die afgelopen weekend 60 jaar is geworden!
Fijn om met z’n allen rondom de trap samen te zijn.