Bezoek Estse schoolleiders

Vrijdag 13 december kregen we bezoek van vijftien schoolleiders uit Estland, die op uitnodiging van de AVS (Algemene Vereniging Schoolleiders) een aantal dagen in Nederland waren. Ze waren vooral benieuwd naar de vrijheid van ons onderwijs systeem en hoe wij daar binnen ons Kind Centrum vorm aangeven. En uiteraard de samenwerking tussen onderwijs en opvang.

Samen met Scott, Gioia, Eva, Torre, Xavier, Cooper, Nicole, Moira gingen we de uitdaging aan en hebben we vanuit de praktijk veel informatie aan hen gegeven. De kinderen traden de schoolleiders onbevangen in het Engels tegemoet en gaven hen oprecht praktische voorbeelden van hoe het er op De Koekoek aan toe gaat en waarom ze het hier zo naar hun zin hebben. Na deze gesprekken bezochten zij diverse groepen en genoten ze van de lunch samen met ons team.