Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil

Van 6 tot 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek! Worden wat je wil is het thema dit jaar. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar bent of al tien, ieder kind kan worden waar hij van droomt.

Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 (en natuurlijk ook daarvoor en daarna) kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! En voor sommige beroepen hoe je niet eens te wachten tot je volwassen bent, kijk maar naar detectives Spekkie en Sproet en brandweerolifantje Spuit Elf!

Op woensdagochtend 6 oktober zijn we gezamenlijk gestart. Bij binnenkomst liepen er diverse leerkrachten als personages uit kinderboeken rond. Heerlijk om dit weer te kunnen vieren. En ’s middags hebben veel kinderen en ouders onze boekenmarkt bezocht. Ouderwets gezellig. In de groepen zijn diverse activiteiten waaronder het voorlezen door ouders of grootouders. Fijn dat ook jullie ons hiermee ondersteunen. Een fijne boekenweek voor iedereen!