Een pakketje Sint!

Zo rond een uurtje of 8 was het grijs en donker op het Koekoeksplein maar daar kwam snel verandering. Rond 08.30 uur stonden al onze kinderen (350) op het plein met de veel ouders aan de zijkant ervan. Heerlijk om zo deze feestelijke dag te beginnen.  

We hadden het toch wel Spaans benauwd, hoe zit het met de Sint en al die pakjes die via een barcode verzonden moesten worden. Onze kinderen hadden de Sint geholpen en vele brieven zijn richting hem gegaan met allerlei wensen. Zo ook die van Rens, Tirza en Rosi uit groep 3-4. Zij mochten nog even bij de Sint op het Talud komen vanwege hun prachtige brieven. 

En de Sint, die zou ook in een pakketje bezorgd worden maar zou hij op tijd arriveren? Ja hoor DHL zorgde daarvoor. Met een kanjer van chauffeur die de Sint en Piet ingepakt afleverde (en op een manier alsof hij op het WK gescoord had) Wat een enthousiasme, mnet zoals onze kinderen die luid en duidelijk de liedjes zongen en de Sint aanmoedigde. En gelukkig had de Sint Pietje post vooruitgestuurd met drie pakjes met in één daarvan het grote boek. Hilariteit alom maar gelukkig was het boek weer terecht.

Eind goed al goed, we gingen aan de zwier met het Sintlied van 2022 geschreven door Bert de Vries!