Opvang

Buitenschoolse Opvang (BSO)

De Utrechtse schoolbesturen werken samen op wijkniveau met instellingen voor kinderopvang, welzijn, kunst en cultuur en sport. Wij hebben een convenant gesloten met Kind en Co Ludens kinderopvang en Cursus BSO. 

Kind en Co Ludens kinderopvang vangt de kinderen voornamelijk op in ons schoolgebouw. Er zijn 98 ‘kindplaatsen’. Aanmelden kan bij Ludens kinderopvang: www.ludens.nl

Cursus BSO biedt tijdens de opvang cursussen naar keuze aan van 1,5 uur (voor 4- en 5-jarigen: 45-60 minuten). 
Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar hieraan meedoen. Op vrijdag is er ook nog een Clup Tes (zie de website). De BSO maakt gebruik van vier externe locaties (Bouwstraat, Kruisstraat, Arienslaan en Griftpark).

Contactpersoon: Madelon van de Wardt, 06-57320077. De kinderen worden inprincipe met een busje opgehaald. De kinderen van de bovenbouw kunnen ook onder begeleiding op de fiets naar de locatie gebracht worden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.cursusbso.nl

Tussenschoolse Opvang (TSO)

De organisatie van de Tussenschoolse Opvang (TSO) is in handen van de school. 
Tijdens de middagpauze (12.00 – 13.00 uur) kunnen de kinderen hier gebruik van maken. Dit TSOuur is in 2 delen opgesplitst: 25 minuten eten en 25 minuten buiten spelen of eventueel deelnemen aan een workshop. 
Ze lunchen onder begeleiding van een leerkracht en op het achter- of Koekoeksplein zijn pedagogisch medewerkers aanwezig om het spelen in goede banen te leiden. Daarnaast werken drie vaste vrijwilligers (tegen een kleine vergoeding) mee in de TSO.

Hoe regelt u TSO voor uw kind?

Aanmelden voor vaste dagen tussenschoolse opvang kan eenvoudig via tso.dekoekoek@spoutrecht.nl. In principe geeft u uw kinderen per schooljaar op. Indien er zich wijzigingen voordoen, horen we dit graag. Die kunnen wij dan per periode aanpassen. Wij werken nl met 5 periodes in een schooljaar (zomer-herfst, herfst-kerst etc). . 

De kosten bedragen € 3,10 per dag. Een eventuele strippenkaart (10 x) kost € 35. U ontvangt een factuur (tikkie) aan het einde van de periode. 

Teamleider van de TSO is Ebru Yilmaz. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig. Voor vragen of opmerkingen over de TSO kunt u mailen naar: tso.dekoekoek@spoutrecht.nl